Dat is Genieten!

Toeristische Informatie & Magazines
Snel zoeken!
Waar ben je naar op zoek?

Informatie

Dat is Genieten!: Toeristisch magazine en meer

Historische panden en musea, prachtige wandel- en recreatiegebieden of gezellige pleinen met levendige horeca en een uitgebreid winkelgebied.
U weet ze te vinden in uw gemeente. Deel deze kennis met een breed publiek in: "Dat is Genieten!"

Zowel in print als digitaal is Dat is Genieten! het toeristische visitekaartje van uw gemeente. Dat is Genieten! is een glossy A4 magazine welke in sommige gevallen met een oplage van 5.000 exemplaren budgetneutraal kan worden uitgebracht.

Elke gemeente heeft zijn eigen parels. Breng alle pluspunten uit uw gemeente onder de aandacht bij een breed publiek. Door een verscheidenheid van onderwerpen is er voor ieder wat wils. Denk bijvoorbeeld aan mooie wandel- en fietsroutes voor het hele gezin of de 50+-er die uw gemeente bezoekt. De hotspots op het gebied van shoppen, wellness en beauty voor een weekend met vriendinnen. De gezelligste bruincafés, beste visplaatsen en leukste  outdoor sporten voor een actief mannenweekend. Romantische restaurants voor newlyweds, maar ook de jongere doelgroep wordt niet vergeten in
Dat is Genieten! door middel van de Kidscorner. Daarnaast is er natuurlijk aandacht voor de historie van uw gemeente en alle evenementen in uw regio.

Dat is Genieten! is een uitgave van Akse Media. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij de specialist in het uitgeven van gemeentegidsen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alle mogelijke publicaties. Van informatiegids tot makelaarsbrochure, van zorgkrant tot grafisch ontwerp;
Akse Media denkt met u mee!

Om u niet te veel te belasten kan uw bijdrage beperkt blijven tot het aanleveren van foto’s, verstrekken van basisinformatie over bijzondere plaatsen, gebeurtenissen en/of gebouwen en een evenementenkalender.  

Tevens komt het magazine als e-book op de website van datisgenieten.nl.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het magazine mail dan naar muriel@aksemedia.nl of bel Muriël Verhoogt
op telefoonnummer (0223) 67 30 34.